יום שישי, 26 באפריל 2013

פינת המתכון הטבעוני - פאד תאי:


מצרכים –
אטריות אורז רחבות (באריזה של 125 גר')
בצל (1.5, או אחד ממש גדול)
שום (אני מכינה עם חצי ראש לפחות)
כרוב לבן (רבע)
כרובית (רבע)
גזר (אחד גדול מגורד)
נבטים סיניים (בערך 150 – 200 גר')
תמרים (3-5)
שמן זית (כף)

רוטב סויה (חצי כוס, למהול עם חצי כוס מים)
שורש ג'ינג'ר (8 גר')
שורש כורכום (אפשר גם כתבלין) (10 גר')
סילאן (כף)

להגשה – עירית (אפשר במקום בצל ירוק), כוסברה, אגוזי מלך

  1. להשרות את האיטריות במים לשעה וחצי – שעתיים
  2. לטגן (עדיף בווק) – בסדר הבא: בצל קצוץ (עד שמזהיב) , תמרים, נבטים, כרוב לבן, פרחי כרובית, גזר, שום.
  3. לערבב בכלי נפרד את רוטב הסויה (עם המים), הסילאן, הג'ינג'ר והכורכום מגורדים.
  4. להוסיף את האיטריות המסוננות לווק ולהקפיץ
  5. להוסיף כל פעם עוד קצת מהרוטב
  6. האטריות אמורות להתרכך ולהפוך מלבנות לשקופות. בשלב הזה אפשר להוסיף את העירית\ בצל ירוק, כוסברה ואגוזי מלך קצוצים דק.






walter.h1900@gmail.com

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה