יום שישי, 7 ביוני 2013

תבשיל ירקות

מצרכים ל 4-6 סועדים
3 תפוחי אדמה אדומים, שטופים וחתוכים לפלחים
6  עגבניות חתוכות לפרוסות עבות
2 צרורות של עגבניות שרי תמר
2 סלקים, קלופים וחתוכים לפלחים
2 קולרבי, קלופים וחתוכים לפלחים
2 גזרים, קלופים וחתוכים גס
6 צנוניות שלמות ושטופות
1 בצל סגול, חתוך לרבעים
4-5 שיני שום שלמות (אני משתמשת בראש שלם)
4 ענפי רוזמרין
2 ענפי מרווה
צרור בזיליקום
גרעיני כוסברה
חצי שורש כורכום חתוך לפלחים דקים
מלח גס 
שמן זית
+ מניחים את כל הירקות בסיר עם מכסה. יוצקים שמן זית בנדיבות ומתבלים במלח גס. מערבבים בעזרת הידיים, כך שכל הירקות ייעטפו בשמן. מניחים מעל את ענפי הרוזמרין ומכסים.
+ צולים במשך כשעה וחצי, עד שהירקות מתרככים לחלוטין. ניתן לערבב במהלך הצלייה ולוודא שתחתית הסיר לא נחרכת. במידת הצורך ניתן להוסיף מעט מים או יין לבן. 



Off Notes
walter.h1900@gmail.com

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה